V Zgornji Kungoti bomo ponovno lahko pozdravili najboljše slovenske igralce in igralke badmintona. Letošnje člansko državno prvenstvo bo v soboto, 31. januarja innedeljo 1. februarjav večnamenski dvorani pri OŠ Zgornja Kungota.Organizatorji pričakujejo vse najboljše igralce in igralke najhitrejše igre z loparji: Iztoka Utrošo, Majo Tvrdy, Luko Petriča, Alena Roja,Tino Kodrič, Kajo Stankovič in druge kandidate za medalje.

V soboto se bo tekmovanje s prvimi tekmami pričelo ob 9.30. Prizadevni organizatorji pripravljajo posebno slovesno otvoritev, ki bo predvidoma ob 12.00 uri: največji športni dogodek v občini bo popestrila Klapa Kirbi. Tekmovanje bo potekalo vse do večernih ur, ko bodo na sporedu četrtfinala.

V nedeljo, 1. februarja, se bo tekmovanje najboljših za naslove in medalje nadaljevalo ob 10.00 uri. Do 14.00 ure bodo potekala polfinala v dvojicah, mešanih dvojicah in v igri posamezno. Vrhunec tekmovanja v vseh disciplinah pa bo predvidoma od 14.00 ure dalje, ko bodo na sporedu finalne tekme.

Prireditev bomo na spletni strani domačega kluba lahko oba dneva spremljali tudi v živo (spletni prenos omogoča Si.live).
Pridite in si popestrite vikend s spremljanjem vrhunskega športnega dogodka v Zgornji Kungoti. Skupaj pozdravimo in spodbujajmo najboljše slovenske igralce badmintona.