Že šest let zapored poteka začetek sezone za BK Kungota na Kostanjevici na Krki.

 I've had a good tournament here in Kazakhstan. After winning 4 matches, I've lost in today's semifinals in 3 sets, so I ended up 3rd.
Now it's time to fly back home and enjoy a short holiday...

Kot da bi se v klubu slabo dogovorili z vremenarji – spet je deževalo, ko smo se prvi in nato vsi naslednji udeleženci zaključnega piknika zbirali bolj v kot pred Športno halo Hlade

V soboto, 20.6.2015, smo odigrali še zadnji v seriji treh turnirjev na klubskem nivoju. Udeležilo se ga je 12 otrok, ki smo jih razdelili v tri skupine. 

V soboto, 20.6.2015, bomo zaključili sezono s Sladolednim turnirjem za osnovnošolce in klubskim piknikom. Na piknik ste vljudno vabljeni vsi člani kluba. Sladoledni turnir se prične ob 14.00 uri, s piknikom pa nadaljujemo ob 15.00 uri. 

V soboto(23.5.2015) se je v hali Hlade odvijalo državno tekmovanje v badmintonu, in sicer do 13 in19 let. Tokrat igralci BK Kungota niso stopili na najvišjo stopničko, smo pa kljub temu dobili nekaj bronastih medalj. Maja Koman si je priigrala bronasto medaljo v dveh disciplinah. Bila je tretja med posameznicami in v paru z Anjo Jordan. Andraž je bil tretji v paru z J. Babnikom; Eva pa z N. Polanič.